جراحی بینی برای بسیاری از ما ممکن است یکی از رویاهایی بوده باشد که سالها برای محقق شدن آن انتظار کشیده ایم و منتظر فرارسیدن لحظه ای بوده ایم که با دیدن نتیجه جراحی ، لبخند رضایت روی لب هایمان بنشیند. اما گاهی همه چیز بر وفق مراد پیش نمی رود و نتیجه ای که بعد از پروسیجر ، عایدمان می شود کاملاً نا امید کننده است. ایراد کار کجاست ؟ چرا این اتفاق نا امید کننده افتاده است ؟ چرا لحظه ای که منتظرش بودیم ، نتیجه ای کاملاً عکس را به دست داد ؟ بله ، درست حدس زدید. اشتباه کارتان در فاز انتخاب جراح بینی بوده است. انتخابی که در صورت درست انجام شدن ، می توانست تضمین کننده دستیابی به یک نتیجه ایده آل و دلخواه باشد. ولی نگران نباشید. خوشبختانه هنوز فرصت هست و می توانید با عمل جراحی بینی ترمیمی ، ایرادات به وجود آمده را رفع کنید. این بار با انجام یک تحقیق صحیح و کامل ، با انتخاب یک جراح ترمیمی بینی خوب در رشت همچون دکتر لاله ترابی ، نتیجه ایده الی که به دنبال آن بودید به دست خواهید آورد.
جراحی ترمیم بینی
جراحی ترمیم بینی یا همان عمل بینی ثانویه ، به نوعی از رینوپلاستی گفته می شود که برای بار دوم روی بینی انجام شده و به رفع مشکلات یا موارد ظاهری به وجود آمده بعد از اولین عمل ایجاد می شود ، می پردازد. جراحی ترمیم بینی به طور کلی از ریسک بیشتری برخوردار بوده و نیازمند دقت و بررسی بیشتری به نسبت اولین جراحی بینی دارد. چرا که بیشتر متقاضیان عمل ثانویه افرادی هستند که از فرم و شکل بینی رضایت ندارند ، دچار مشکلات تنفسی شده اند یا حتی بینی آنها تحت آسیب هایی چون شکستگی قرار گرفته. در نتیجه جراحی بینی ترمیمی بسیار حساس و مهم خواهد بود.
معمولا توصیه می شود که حداقل یک سال بعد از جراحی اولیه بینی ، اقدام به عمل بینی دوباره نمود تا وضعیت استخوان ها و غضروف ها ثابت و ورم آن کامل برطرف شده باشد.
با عمل بینی چه مواردی بهبود می یابد؟
در برخی موارد انجام جراحی بینی ترمیمی برای شخص وجود ندارد. برای مثال ضعف غضروف ، کوتاهی بینی ، مشکلات جسمانی خود شخص و غیره از مواردی هستند که انجام عمل ترمیم را غیر ممکن می کند. برای برخی از این نکات ، راهکارهایی چون پیوند غضروف وجود دارد که با تشخیص جراح بینی قابل انجام یا ممنوع خواهد بود.
اما به صورت کلی موارد ذکر شده در ادامه با انجام جراحی ترمیم بینی قابل بهبود هستند: (برای افراد واجد شرایط)
- مشکلات تنفسی (با تشخیص و بررسی پزشک)
- مشکلات ناشی از آسیب بینی از جمله شکستگی
- ظاهر و فرم بینی
- ترمیم سوراخ ها یا کوتاه بودن بینی
- قرینه کردن حفره های بینی
- رفع مشکلات خروپف یا آپنه خواب
- رفع مشکلات تنفس با صدا (فس فس کردن)
بهترین زمان برای جراحی بینی ترمیمی
بعد از جراحی بینی اولیه ، فاز بهبود بینی آغاز می شود و بینی به زمان نیاز دارد تا بافت های آسیب دیده خود را بهبود بخشیده و ترمیم کند. بنابراین ، حتی اگر به دلیل نا امید کننده بودن نتیجه عمل اولیه ، قرار است تحت جراحی بینی ثانویه قرار بگیرید ، باید برای یک دوره چند ماهه تا یک ساله ، بنا به تشخیص و صلاحدید بهترین جراح بینی رشت ، دکتر ترابی دست نگه دارید تا بینی به طور کامل بهبود یافته و شرایط آن برای قرار گرفتن تحت جراحی مجدد ، مهیا شود.
جراحی بینی ترمیمی چگونه است ؟
جراحی بینی ترمیمی بر حسب دامنه ایراداتی که قرار است در آن رفع شود ، بنا به تشخیص پزشک ، با یک از دو روش عمل بینی باز یا عمل بینی بسته انجام می شود.
جراحی بینی ثانویه به روش باز
در عمل بینی به روش باز ، بینی از همان اسکار قبلی ، باز می شود تا جراح ، به چارچوب داخلی بینی دسترسی کامل داشته و میدان دید وسیعی داشته باشد تا بتواند ایرادات وسیع و حساس در بینی را درمان کند.
جراحی بینی ثانویه به روش بسته
در جراحی بینی به روش بسته ، جراح از طریق سوراخ های بینی ، مانور های مورد نیاز را انجام می دهد و نیازی به کنار زدن پوست بینی نخواهد بود. تشخیص نوع رویکرد مناسب برای اجرای پروسیجر ، به وسعت ایرادات موجود در بینی و تشخیص پزشک وابسته است.
خطرات عمل ترمیمی بینی
جراحی بینی ترمیمی نیز مانند هر پروسیجر جراحی دیگری دارای ماهیت تهاجمی بوده و عوارض و خطرات بالقوه ای در آن نهفته است. برخی از این عوارض ، از قبیل ورم و کبودی و درد ، کاملاً اجتناب ناپذیر بوده و به واسطه دستکاری هایی که روی ناحیه درمان انجام شده است ، در واکنش طبیعی بدن به این تهاجم ، نمود خارجی پیدا می کنند ولی بخشی از عوارض ، به دقت عمل جراح و مهارت و تجربه او در اجرای پروسیجر جراحی و نیز دقت عمل بیمار در فاز مراقبت های بعد از عمل وابسته است. انتخاب جراح بینی خوب ، انتخابی است که تاثیرات آن در تمامی فاز های عمل ، مشاهده می شود بنابراین باز هم تاکید می شود که تحقیقات خود را در این فاز به طور کامل انجام دهید تا از عوارض جانبی خطرناک ، در امان بمانید.
هزینه عمل بینی ترمیمی با دکتر لاله ترابی
هر چند ریویژن رینوپلاستی به دلیل انجام شدن روی اندامی که قبلاً یک بار در معرض جراحی قرار گرفته است ، یک فرایند جراحی حساس و پر چالش محسوب می شود ولی الزاماً به این معنی نیست که دامنه ایراداتی که باید در طول آن رفع شود در مقایسه با عمل بینی اولیه ، وسیع تر است. جراح بینی ترمیمی ، در طول جلسه معاینه ، دامنه ایرادات را با آنالیز این اندام ، مشخص می کند. پس از آن ، متناسب با دامنه اصلاحات مورد نیاز و نیز با در نظر گرفتن پر چالش تر بودن این پروسیجر جراحی ، درباره هزینه آن صحبت خواهد شد.
بهترین دکتر ترمیمی بینی
جراحی بینی ترمیمی یک پروسیجر پر چالش و حساس است که اجرای آن حتماً باید به دست یک جراح ترمیمی بینی با تجربه و ماهر انجام شود. این پروسیجر قرار است بر روی بینی انجام شود که قبلاً یکبار جراحی شده و همین امر حساسیت جراحی را بالا می برد. حتماً در فاز انتخاب جراح بینی ترمیمی خوب در رشت دکتر لاله ترابی ، نهایت دقت خود را به کار بگیرید. نمونه کارهای مربوط به بیماران قبلی جراح بالقوه را نگاه کنید تا بتوانید کیفیت کار او را محک بزنید. حتماً مطمئن شوید که جراح بالقوه تان ، تعداد بسیاری عمل ترمیمی بینی موفقیت آمیز انجام داده است تا می توانید با آسودگی خاطر ، بینی تان را به دست او بسپارید.
ترمیم بینی عمل شده بدون جراحی
وقتی صحبت از تغییر شکل دادن بینی به میان می آید ، این تغییر ، استخوان و غضروف و بافت داخلی زیر پوست بینی را مورد هدف قرار می دهد. ایجاد تغییر شکل در چارچوب استخوانی و غضروفی بینی ، جز به واسطه اجرای فرایند جراحی ، به هیچ روش دیگری امکان پذیر نیست. بنابراین ترمیم بینی عمل شده بدون جراحی امری امکان پذیر نمی باشد. اگر ایرادات بینی به بافت سطحی آن یعنی پوست بینی مربوط باشد و برای مثال ناهمواری هایی در پوست بینی وجود داشته باشد ، می توان با استفاده از روش های تزریق فیلر های پوستی ، به طور موقتی به رفع این ناهمواری ها پرداخت ولی اگر ایرادات به چارچوب استخوانی و غضروفی مربوط باشد ، رفع کردن آنها بدون جراحی ، غیر ممکن است.
مراقبت های بعد از جراحی بینی ترمیمی
مراقبت های بعد از عمل بینی برای بار دوم ، درست شبیه به مراقبت های مربوط به دوره ریکاوری در عمل بینی اولیه است با این تفاوت که مدت ریکاوری در آن کوتاه تر است. پس جراحی بینی ترمیمی را می توان یک پروسیجر پر چالش تر با دوره ریکاوری کوتاه تر تعریف کرد. در فاز این دوره مراقبت به بیمار توصیه می شود که برای مدتی از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزشی سنگین و هر فعالیتی که باعث بالا رفتن فشار خون و ضربان قلب شود خودداری کرده و حتی المقدور سر را خم نکند. همچنین توصیه می شود که از مصرف داروها و مکمل های رقیق کننده خودداری کرده و از کشیدن سیگار و نوشیدن الکل ، تا مدتی دوری کند. این اقدامات در کنار سایر توصیه های سفارشی پزشک ، کمک می کند تا بیمار یک دوره ریکاوری هموار را سپری کرده و زودتر شاهد نتیجه زیبای دلخواه خود باشد.
جراحی بینی ترمیمی بدون بیهوشی
جراحی بینی ترمیمی با استفاده از دو رویکرد بیهوشی یعنی بیهوشی عمومی و بی حسی موضعی با تزریق آرام بخش قابل اجرا می باشد. انتخاب یکی از این دو گزینه ، به تشخیص پزشک ، متناسب با شرایط بیمار و دامنه جراحی وابسته است. زمانی که جراحی تحت بی حسی موضعی انجام می شود ، بیمار در حالت خواب کامل فرو نمی رود و در عین بیدار بودن در یک حالت شبیه به گیجی قرار دارد. در این شرایط اغلب گفته می شود که جراحی ترمیمی بینی ، بدون بیهوشی انجام شده است.
جراحی بینی ترمیمی مردانه
قالب کلی عمل بینی صرف نظر از اولیه یا ترمیمی بودن آن برای داوطلبین زن و مرد تقریباً یکسان است ولی آنچه در این پروسیجر جراحی برای این دو جنسیت ، تفاوت ایجاد می کند ، ویژگی های مربوط به آناتومی صورت این دو جنسیت است. مردان همیشه دوست دارند حتی در صورت تحت جراحی قرار گرفتن بینی شان ، ویژگی های مردانه در بینی شان حفظ شود. پس یک جراح ترمیمی بینی ماهر و با تجربه در رشت دکتر ترابی ، در زمان ترمیم بینی عمل شده در یک داوطلب آقا ، با لحاظ کردن این ویژگی ، پروسیجر را به گونه ای اجرا می کند که در نهایت ، علاوه بر رفع ایرادات بر جای مانده از عمل قبلی ، نهایتاً یک نتیجه ایده آل برازنده صورت یک مرد به دست آید.